lauantai 26. marraskuuta 2011

Kehruuta vaan taas

Taas mä vaan esittelen kehruitani. Vaikka mä vain noita esittelen niin kyllä mä neulonkin aika paljon. Nytkin tuossa olis kuvausta odottamassa yhdet lapaset ja yks wurm-pipo. Mutta esitellääs nyt nää mun uusimmat kehräykset.

oranssiafalklandia_26112011

Tässä on siis tuollaista oranssia falklandia. Tää lanka on siis tosi ohkasta, jotain fingeringin ja ohuen huivilangan väliltä. Navajokertasin tän. Pitänee näköjään kehittää joku parempi systeemi tuohon, kun tuntui, että mun "rullaviritelmä" pyöri vähän liiankin reippaasti. Metrejä tässä on n. 35m.

paksuaoranssiafalklandia2ply_26112011

Tässä olis andean kerrattua kaksisäikeistä tarkoituksella möykkyistä ja pehmeää lankaa.  Pesinkin jo langan eikä se ainakaan nyt irrottanut väriä lainkaan. Kuitu oli harmillisesti paikoitellen hiukan huopunut, joten kehruu ei ollut aina ihan niin helppoa ja mukavaa kuin oli tuon värjäämättömän villan kanssa. Lanka on suunnilleen samanpaksuista kuin aikoinaan myyty novitan teddy. Tälle tuli pituutta n. 30m. Saas nähdä mitä mä näistä mun kehruista oikein keksin.

2 kommenttia:

  1. Kiitoksia! Nyt mä vaan sitten odottelen, että kuitua tulis lisää. Harmi etten tajunnu aiemmin tilailla lisää, mutta minkäs teet. Saan nyt sentään neulottuakin jotain, kun ei oo kuitua mistä kehrätä. ;)

    VastaaPoista