torstai 18. lokakuuta 2012

Siemensukat

Kylläpäs tämä päivitystauko pääsi venähtämään vähän turhan pitkäksi. Onneksi sain sentään tänään inspiraatiota kuvata pari valmistunutta neuletta, kun pikkusisko oli kylässä ja suostui malliksi.



Malli: Broken Seed Stitch Socks
Lanka: Wollmeise Twin väreissä Sanguinella ja Baba Jaga
Nämä sukat oli todella mukavat neulottavat, koska niissä kuitenkin tapahtui koko ajan jotain pientä niin ei päässyt kyllästymään, mutta olivat kuitenkin niin yksinkertaiset, että sopivat hyvin tv-neuleeksi. Nämä on siis neulottu kärjestä aloittaen ja näissä on kiilakantapää. Tykkään kyllä kovasti. Ovat muuten mun ensimmäiset Wollmeise-sukat ja tulen kyllä näitä tekemään lisääkin. Malli on ihana ja lanka ihana, joten eihän nämä sukatkaan voi olla mitään muuta kuin ihanat.

5 kommenttia:

  1. Hyvältä näyttää! Baba Jaga on ihanuustoivelistalla, sitä kun joskus saisi...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Baba Jaga tosiaan on aivan ihana. Mulla olis siitä ja Orientista raidoittamalla tehty lyhythihainen paita, jonka voisi joku päivä yrittää saada kuvattua.

      Poista
  2. Vastaukset
    1. Kiitos. Mulla on näin syksyn tullen alkanu varpaat palelemaan niin kovin, että en kyllä millään pärjäis ilman villasukkia. Pitäis vaan neuloo lisää, kun nää on mun ainokaiset.

      Poista
  3. Mäkin tykästyin samaan sukkamalliin samoista syistä =) Kauniin väriset versiot oot neulassu!

    VastaaPoista