keskiviikko 13. kesäkuuta 2012

Punainen riikinkukko

Sain vihdoin kuluvalla viikolla itselleni kuvia neuleretriitissä lankalottopalkinnoksi menneestä neulomastani huivista. Huivin sai siis lopulta Knittineer, joka tuntui myös pitävän huivista. Kuvista kiitokset Vynnelle ja Knittineerille. Kuvat ovat siis Vynnen ottamia ja mallina toimii Knittineer.Malli: Peacock Shawlette
Lanka: Pitsinen reunus Posh Yarn Hannah värissä Killed With Kindness ja tuo sileähkö osuus on neulottu Araucania Ranco Solidilla, jonka vyötteen olen hukannut eli en tiedä sävyn nimeä.
Neuloin huivin 3mm puikoilla ja siitä tuli ihan mukavan kokoinen, kuten kuvasta näkyy. Tuon pitsiosuuden jälkeen siinä käytettyä lankaa oli jäljellä aivan liian vähän, joten otin sitten tuon Araucania Rancon siihen toiseksi ja ihan kivahan tuosta noinkin tuli. Olen neulonut kaksi Peacock Shawlettea ja voisinpa neuloa vielä kolmannenkin, joka sitten jäisi kyllä ihan mulle itelleni. ;)


Muutakin on kyllä valmistunut sekä kehruun, että neulonnan saralla, kunhan vain saisin aikaiseksi kuvata tuotoksia. Jospa saisin huomenna pikkusiskon toimimaan mallina niin saisi esitellä vähän valmistuneita. Noita, kun olisi ihan useammankin postauksen tarpeiksi.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti